TLF Åben 24-7 +45 50 44 23 04

Garanti

Garanti på alt Maler & Tømrerarbejde

Vi udfører altid første klasses arbejde med, dette betyder at vi kan tilbyde uforbeholden garanti på vores arbejde.

Vores garanti ER ”DANSK GARANTI”, dette er ikke for at anklage dem der yder en udenlands garanti – men nej vi syntes det er fair at i ved at det arbejde vi udføre er med DANSK GARANTI.

Du kan ringe til os på telefon 50 44 23 04 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail.På mange vores løsninger yders der mellem 5 – 10 og 15 års materiale garanti

Alle vore underleverandører/ samarbejdspartner vi benytter yder den samme garanti som os – DANSK GARANTI.

I henhold til køberloven ydes der 2 års reklamationsret på det arbejde som vi udfører, hvis andet ikke er aftalt.

Garantien kan være kortere, det vil sige en del materialer er en ”sliddel” og derfor ikke er omfattet af ovenstående reklamations ret.

På en del byggematerialer yder vi en længer garanti end den normale 2 års reklamationsret, dette skal dog være aftalt ved indgåelse af aftale omkring arbejdet.

På en del af vores tagløsninger kan vi yde hel op til 10 års materialer garanti.

På mange vores vindues løsninger yder der mellem 5 og 10 års materiale garanti, dog er vores erfaring at hvis der skulle være materiale fejl fremkommer disse tidlige.

845

Udførte opgaver

3000

+

Glade kunder

47

Års erfaring

55

+

Forretningspartnere

Tømrer & Malerfirmaet Sjælland

Din lokale Tømrer & Malermester

Søger du et tømrer eller malerfirma med fokus på kvalitetsløsninger? Så er du kommet til det rette sted. Tømrer & Malerfirmaet er etableret af Mads Birk med en målsætning om at levere kvalitetsløsninger til kunder på Sjælland, Lolland, Falster & Møn.

Tømrermester Mads Birk, som står ved roret, har en brændende passion for godt håndværk, og det skinner igennem i de opgaver, han har arbejdet på. Firmaet har base i Bjæverskov, hvorfra både private og erhvervskunder bliver serviceret med et smil på læben.

845

Udførte opgaver

3000

+

Glade kunder

47

Års erfaring

55

+

Forretningspartnere